NOWA ZELANDIA NA TALERZU
Al Brown przemierza Nową Zelandię w poszukiwaniu najlepszych produktów do przygotowania swoich potraw. Inspiracji szuka również spotykając lokalnych zapaleńców gotowania. Na program „Nowa Zelandia na talerzu” zapraszamy w każdy piątek o godz. 15.10 (CET – Berlin, Paryż) oraz o godz. 15.15 (CDT – Chicago) i 16.15 (EDT – Nowy Jork, Toronto) do ITVN.
Szef kuchni Al Brown, dzięki przenośnej kuchni w ciężarówce, gotuje w najróżniejszych zakątkach Nowej Zelandii. Odwiedza pulsujące życiem targowiska, pełne barw stragany i spotyka najlepszych producentów żywności.
W swojej kulinarnej podróży Brown poszukuje inspiracji, które na koniec każdego odcinka pozwolą mu stworzyć profesjonalne, oryginalne, aromatyczne dania. Na program kulinarny „Nowa Zelandia na talerzu” zapraszamy od 3 lipca do ITVN.
Materiały ITVN